MC - MAXimum

MC - MAXimum uw beste keus als het gaat om een extreem duurzame keramische coating die de autolak voor zeer lange tijd zichtbaar beschermt.

In tegenstelling tot andere lak behandelingen zoals wax of beschermers op synthetische basis, zal de MC - MAXimum coating niet af te wassen zijn (door bijv. gebruik wasstraat) en is deze minder slijtage gevoelig. Het fungeert als een tweede, zeer harde coating die uw kostbare autolak beschermt tegen de invloeden van buitenaf.

MC - MAXimum is een vloeibare coating vergelijkbaar met de blanke lak die al op uw voertuig aanwezig is.

MC - MAXimum is bedoeld als een permanente blanke keramische coating ter bescherming van deze onderlaag, met tevens extra waterafstotende eigenschappen.

MC - MAXimum kan worden toegepast op alle gespoten buiten­opper­vlakken. De keramische coating fungeert als een extra barričre tussen de invloeden van buitenaf en de lak van uw voertuig.

De lak behoudt hierdoor langer zijn originele kleur waarbij de glans en diepte in de lak door de coating worden versterkt.

 

 

Is uw lak al door de fabrikant gegarandeerd?

Wanneer uw auto wordt afgeleverd krijgt u alleen garantie van de autofabrikant op roestvorming van binnenuit en het onthechten van de lak. De conditie van de autolak en de bescherming tegen weers­invloeden van buitenaf blijven uw verantwoordelijk­heid, dit staat ook vermeld in uw instructieboekje en garantievoorwaarden van uw auto.

Hoe werkt de behandeling precies?

Voordat uw auto voorzien kan worden van een MC - MAXimum ceramic paint protection, brengt één van onze MC - Specialisten eerst de lak terug in de hoogst haalbare (nieuw) staat.

Dit gebeurt door de auto eerst een intensieve reiniging te geven waarbij alle vervuiling verwijderd wordt. Daarna wordt alles in gereedheid gebracht voor het aanbrengen van de coating per lakdeel of in geval van gebruikte wagens volgt eerst nog het polijst proces (aantal polijst stappen afhankelijk van de staat van de lak).
4 Stappen coating
1 Wassen en intensief reinigen van auto
2 Aanbrengen primer die gaat zorgen voor de optimale verbinding
    tussen de lak en het product MC - MAXimum
3 Aanbrengen van de coating per lakdeel!
4 Uitharding proces en perfectioneren van de coating

 
Pluspunten MC - MAXimum
  • Pantser beschermlaag op keramische basis
  • Bescherming tegen o.a. wasstraat krassen
  • Geen tussentijds onderhoud noodzakelijk
  • Doorlopende 5 jaar garantie
Advies

Indien de auto beletterd of gewrapt moet worden adviseren wij geen MC - MAXimum te kiezen, maar MC - Platinum te kiezen voor uw lakbescherming.

MC - MAXimum is een milieuvriendelijk product, waarbij op een verantwoorde wijze wordt geproduceerd en het milieubelang van invloed is op de keuze voor de gebruikte grondstoffen en verpakkingsmaterialen (niet agressief, ozonvriendelijk, gerecycled materiaal). Tevens zorgt MC - MAXimum ervoor dat er minder verontreinigende reinigingsmiddelen terecht komen in het milieu bij het aanbrengen van het product.