MC - Platinum lakbeschermer

De gepatenteerde harde hoogglansbescherming van Master - Care biedt de ideale bescherming voor de auto. Het beschermt tegen o.a. strooizout, boomsappen, atmosferische vervuiling (zoals zure regen en verkeersvuil), insectenresten en verkleuring door UV - straling. Het beschermt zelfs tegen vogeluitwerpselen zolang deze binnen 24 uur worden verwijderd.

 

 

De voordelen van MC - Platinum

  • Zes jaar garantie op glans en kleur
  • 2 Componenten lakbeschermer, dus daardoor duurzamer 
  • Product op basis van hars en nanotechnologie, dus betere kwaliteit dan op waterbasis
  • Gebruik van carwash toegestaan

Behandeling van uw auto ouder dan 2 maanden

MC - Platinum geeft 3 jaar garantie op glans en kleur van de lak van auto’s ouder dan 2 maanden. Let wel, uitsluitend als dit door een Master - Care erkende poetser wordt aangebracht! Dit geldt omdat de lak eerst gepolitoerd moet worden om de kleur weer terug te halen en de kleine krassen te verwijderen. Vraag uw dealer naar de mogelijkheden en de kosten.

Is uw lak al door de fabrikant gegarandeerd?

Wanneer uw auto wordt afgeleverd krijgt u alleen garantie van de autofabrikant op roestvorming van binnenuit en het onthechten van de lak. De conditie van de autolak en de bescherming tegen weersinvloeden van buitenaf blijven uw verantwoordelijkheid, dit staat ook vermeld in uw instructieboekje en garantievoorwaarden van uw auto.

Eenmaal behandeld met MC - Platinum zal uw auto een unieke bescherming hebben. Het enige wat u nog moet doen is uw lak onderhouden met de MC - Platinum After - Care.

Lakbescherming, hoe werkt het?

 

 

 

Het beeld onder een microscoop onthult de poriŽn in de laklaag.

MC - Platinum 1 reinigt en hecht zich diep in de poriŽn van de lak.

MC- Platinum 2 reageert met de al aangebrachte MC- Platinum 1. Deze hecht zich in de poriŽn en vormt een ondoordringbare beschermlaag op de lak. De lak wordt extra glad en vuilafstotend.

MC - Platinum is een milieuvriendelijk product, waarbij op een verantwoorde wijze wordt geproduceerd en het milieubelang van invloed is op de keuze voor de gebruikte grondstoffen en verpakkingsmaterialen (niet agressief, ozonvriendelijk, gerecycled materiaal). Tevens zorgt MC - Platinum ervoor dat er minder verontreinigende reinigingsmiddelen terecht komen in het milieu bij het aanbrengen van het product.